Mesoterapia

TRACTAMENTS AMB NANOROLLER ®

 

Revitalització cutània sense injecció: Consisteix en un rodet amb microagulles que afavoreix la penetració intel·ligent dels productes al mateix temps que estimula la habilitat natural de la pell per a reparar-se. Es una tècnica segura que pot realitzar-se en tot tipus de pell inclús al voltant de la boca, ulls, coll i mans.

Es indolora, pot realitzar-se en totes les èpoques de l’any i la seva gran ventatja és que recupera la fermesa i tonifica la pell, augmenta la producció de col·lagen, millora la textura e il·lumina així com neutralitza l’acció dels radicals lliures Està demostrat clínicament que la aplicació tòpica d’un cosmètic liposomat nomes penetra un petit percentatge, amb l’us conjunt del Nanoroller®, la penetració dels liposomes es 200 vegades superior, fet pel qual te una gran efectivitat.

L’us del Nanoroller por sí sol activa la producció de col·lagen, elastina i àcid hialurònic (Hidratant per excel·lència) per la resposta del nostre organisme a la petita agressió a la que el sotmetem; aquestes petites lesions produeixen la alliberació de factors de creixement que estimulen la formació de nou col·lagen

Com funciona el DermaRoller: Tenim cinc paraules per això: Teràpia per inducció de col·lagen, o en anglès CIT (col·lagen induction therapy). Aquest tipus de tractament està basat en l’us de micro-agulles, a través de un instrument anomenat DermaRoller.

Nanoroller es un tractament mesoteràpic tant facial, com corporal per a la millora i/o eliminació de flàccidesa i estries entre d’altres Es vàlid també en coll, escot, cara interna de braços, cara interna de cames, genolls, estries..

Propietats dels principis actius liposomats:

Ajuda a recuperar la fermesa i rigidesa de la pell flàccids

Espesa l’epidermis.

Millora l’aparença de les estries de l’embaràs o pèrdua de pes i la cel·lulitis