Àcid Hialurònic, Retinol-A i EGF+ (Factors de Creixament)

IMG_1681

Àcid Hialurònic

L’àcid hialurònic és una substància produïda de manera natural per l’organisme. Es trACID HIALURONICoba sobretot a la pell i compleix la funció de retenir-ne l’aigua, i hi aporta hidratació i volum.

Amb el pas dels anys, aquest àcid es va degradant i l’organisme disminueix la seva capacitat de reposar aquesta substància; és per això que hi ha una línia completa d’ompliments d’àcid hialurònic que s’utilitzen per remodelar formes, contornejar la cara i donar volum als llavis.

Les arrugues que millor hi responen són aquelles que són visibles en situació de repòs (les més comunes són les dels solcs al voltant de la boca, a l’entrecella i al contorn dels ulls).

Existeix el sèrum ultra concentrat d’ús diari, que conté un alt poder hidratant i d’acció antiedat. Aquest tractament és d’ús domèstic que complementa o substitueix a les microinjeccions d’àcid hialurònic i fins i tot al Botox. Una cura de joventut que afavoreix la retenció d’aigua a l’interior de la pell; ens aporta volum omplint les arrugues des de l’interior, i hidratació profunda i elasticitat. La pell queda visiblement més elàstica, hidratada i rejovenida.

 

Retinol-A

Què és el Retinol-A?

RETINOL-AEl retinol o Vitamina A és una vitamina soluble en greixos olis essencial en el desenvolupament i funcions del cos humà. Forma part del grup de les conegudes vitamines antioxidants però, a diferència de les vitamines C o les del grup B que són hidrosolubles, el retinol no s’elimina amb l’orina.

El Retinol es forma a partir dels carotens, en especial el betacarotè. Aquest és un tipus de pigment que es troba en diferents substàncies, generalment de color vermell o ataronjat, i són els precursors de la vitamina A. la vitamina A de manera activa és el Retinol.

Existeix també, un sèrum ultra concentrat de retinol (vitamina A), d’acció antiedat i regenerant. Combat les arrugues, allisa la superfície de la pell, millorant marques d’acne i cicatrius, il·lumina i unifica el contorn cutani. És un tractament dermoestètic que complementa, o substitueix, les intervencions mèdic-estètiques, i actua com un reparador intensiu a la pell.

 

EGF+ (Factors de Creixament)

EGF+EFG+ o Factors de creixament, són unes ampolles de sèrum ultra concentrat d’orígen biotecnològic que combat, de manera global, els signes d’envelliment, com les arrugues, la flacidesa i la falta d’elasticisitat.

És un tractament dermoestètic que complementa, o substitueix, les intevencions mèdic-estètiques, i actúa com a regenerador dèrmic, afavorint la síntesis de colàgen i elastina. Potenciat amb Hidrolizando de Colàgeno i con Silicio Orgànico.