Qui Som

 

 

 

 

 

 

 

 

EVOLUCIONEM, … o  REVOLUCIONEM
Benvolguts,
Ens adrecem a vosaltres per comunicar-vos els canvis que veureu ben aviat en la nostra marca, bé, de fet, no són canvis sinó evolucions intenses, com us diem al títol d’aquesta nota.
Des de fa un temps que hem estat pensat què més us podíem oferir, i ho hem trobat, d’una manera innovadora.
Dona la impressió que l’estètica existeix en dues branques, la pròpiament dita estètica, i la cirurgia complexa i que a vegades espanta una mica.
Doncs bé, hi ha un camí intermedi, la medicina estètica, que té unes característiques pròpies i particulars, de les que us en volem destacar dues:
• Es veu un resultat immediat de la millora que volem aconseguir
• Els efectes no son permanents, i per això no es veuen aquells canvis dràstics que ens fan perdre la personalitat.

Aquests tractaments es basen en l’efecte de l’àcid hialurònic, que de forma natural ja es troba dins del nostre cos, i altres productes similars, amb efectes temporals de mitjana durada.
Per poder dur a terme aquests tractaments, ha calgut incorporar a l’equip professional actual, personal mèdic per tal de poder administrar aquests nous productes de forma adequada.
Aquest fet, juntament amb els canvis en les instal·lacions que ens ha calgut fer, han donat lloc també a un canvi de nom, per ajustar-lo a les noves activitats del centre.
Per tant, sense perdre cap dels nostres tractaments actuals, i ampliant cap a aquests nous productes que ens agradaria que vinguéssiu a conèixer, us continuem oferint el mateix tracte professional i acurat de sempre, amb la gent que ja som i amb els que s’incorporen, pensant sempre en la vostra comoditat i confiança.