Micropigmentació

Micropigmentació

La Micropigmentació, és una especialitat emmarcada en el camp de l’estètica optimitzar la bellesa del rostre de manera immediata i duradora sense necessitat de retocs.

micro ulls

Es tracte doncs, de generar implementacions de pigments a nivell epidèrmic o superficial per donar color i forma a diferents parts del cos, sent els més habituals en el cas de les dones; ulls, llavis, celles i pit.

micropigmentacion-labios-galeria-fotos-02

En els últims anys, cada vegada més, s’utilitza la micropigmentació com a tractament correctiu per dissimular imperfeccions com les cicatrius, reconstruir òpticament les arèoles, o bé, en l’àmbit mèdic i paramèdic com a complement terapèutic per solucionar problemes antiestètics no desitjats com la pèrdua de pigmentació a la pell, com pot ser el cas del vitiligo o despigmentació de la pell. Es considera una tècnica de maquillatge permanent.

micropigmentacion-en-cejas

El gran avantatge que ofereix la micropigmentació és que permet, a les persones que ho porten, presentar sempre un millor aspecte les 24 hores del dia, ja que és permanent. S’ha de tenir en compte, que la seva durada en el temps és de 2 a 5 anys aproximadament.

micropigmentacion-areolas-galeria-fotos-01