L’importància de desmaquillar-se

L’importància de desmaquillar-se

El cuidat de ldesmaquillara pell és fonamental, ja que és la nostra carta de presentació, el rostre és el primer que veiem de les persones, per això és molt important mantenir una bona higiene facial.

Durant el dia el rostre acumula grassa, a més de brutícia i altres residus que es troben a l’ambient. Si a tot això, li afegim el maquillatge, el nostre rostre és més propens a agafar infeccions a la dermis del cutis.

És molt important l’hora en què ens netegem el rostre, és a dir, l’ho ideal és fer-ho dos cops al dia; un abans d’anar a dormir, perquè el rostre quedi net de brutícia a més de netejar els porus i l’altre un cop al matí per eliminar qualsevol resta que hagi quedat al dia anterior.

 

Perquè ens hem de desmaquillar?

Per tenir una pell neta i oxigenada: Netejant el maquillatge no només eliminem el producte, sinó que a més totes les cèl·lules mortes de la pell i la brutícia que hàgim pogut acumular. D’aquesta manera deixarem la pell totalment al descobert i facilitarem l’oxigenació.

Evita l’envelliment de la pell: És molt important mantenir la pell ben neta abans d’anar a dormir, ja que a la nit és quan més es regeneren les cèl·lules de la pell. Si no ens desmaquillem, s’accentuen les arrugues, les línies d’expressió i les taques.

Prevé l’acne: Tant el maquillatge com la pol·lució generen l’obstrucció dels porus i impedeixen la regeneració cel·lular de la pell. Amb la neteja facial evitarem granets i els punts negres.

Ulleres molt marcades: Quan no retirem el maquillatge dels ulls de manera correcta, ens podem trobar en què el contorn de l’ull vagi agafant de mica en mica un color més fosc.

La pell perd lluminositat: Al no eliminar tots els residus de la pell, impedim la nutrició fent que la pell estigui més apagada i perdi frescor, hidratació i lluminositat.

Pestanyes dèbils: Una altra part important de desmaquillar són les pestanyes, ja que, si deixem contínuament restes de màscares de pestanyes, es deshidraten, es tornen més dèbils i fines, es trenquen i cauen.

Intolerància als cosmètics: No desmaquillar-se pot tenir conseqüències més greus com és de desenvolupar, a la llarga, intolerància a certs productes cosmètics o a alguns ingredients químics en la seva composició.

Dermatitis i al·lèrgies a la pell: si no seguim una rutina de retirada de maquillatge i neteja facial correm el risc de desenvolupar problemes dermatològics com la dermatitis i al·lèrgies que faran que la pell es descami, es torni ultrasensible i apareguin vermellors.

 

Amb què ens hem de desmaquillar?

A cada pell li correspon un mètode i uns productes desmaquillants adequats a les seves característiques.

Per pells grasses és convenient utilitzar gels i per pells seques es recomana una textura més cremosa. S’ha de tenir en compte no fer una neteja excessiva, ja que podem eliminar la capa lipídica de la pell i desprotegir-la, quedant exposada a contaminants i al sol.

 

Font: Get the Look

Àcid Hialurònic, Retinol-A i EGF+ (Factors de Creixament)

IMG_1681

Àcid Hialurònic

L’àcid hialurònic és una substància produïda de manera natural per l’organisme. Es trACID HIALURONICoba sobretot a la pell i compleix la funció de retenir-ne l’aigua, i hi aporta hidratació i volum.

Amb el pas dels anys, aquest àcid es va degradant i l’organisme disminueix la seva capacitat de reposar aquesta substància; és per això que hi ha una línia completa d’ompliments d’àcid hialurònic que s’utilitzen per remodelar formes, contornejar la cara i donar volum als llavis.

Les arrugues que millor hi responen són aquelles que són visibles en situació de repòs (les més comunes són les dels solcs al voltant de la boca, a l’entrecella i al contorn dels ulls).

Existeix el sèrum ultra concentrat d’ús diari, que conté un alt poder hidratant i d’acció antiedat. Aquest tractament és d’ús domèstic que complementa o substitueix a les microinjeccions d’àcid hialurònic i fins i tot al Botox. Una cura de joventut que afavoreix la retenció d’aigua a l’interior de la pell; ens aporta volum omplint les arrugues des de l’interior, i hidratació profunda i elasticitat. La pell queda visiblement més elàstica, hidratada i rejovenida.

 

Retinol-A

Què és el Retinol-A?

RETINOL-AEl retinol o Vitamina A és una vitamina soluble en greixos olis essencial en el desenvolupament i funcions del cos humà. Forma part del grup de les conegudes vitamines antioxidants però, a diferència de les vitamines C o les del grup B que són hidrosolubles, el retinol no s’elimina amb l’orina.

El Retinol es forma a partir dels carotens, en especial el betacarotè. Aquest és un tipus de pigment que es troba en diferents substàncies, generalment de color vermell o ataronjat, i són els precursors de la vitamina A. la vitamina A de manera activa és el Retinol.

Existeix també, un sèrum ultra concentrat de retinol (vitamina A), d’acció antiedat i regenerant. Combat les arrugues, allisa la superfície de la pell, millorant marques d’acne i cicatrius, il·lumina i unifica el contorn cutani. És un tractament dermoestètic que complementa, o substitueix, les intervencions mèdic-estètiques, i actua com un reparador intensiu a la pell.

 

EGF+ (Factors de Creixament)

EGF+EFG+ o Factors de creixament, són unes ampolles de sèrum ultra concentrat d’orígen biotecnològic que combat, de manera global, els signes d’envelliment, com les arrugues, la flacidesa i la falta d’elasticisitat.

És un tractament dermoestètic que complementa, o substitueix, les intevencions mèdic-estètiques, i actúa com a regenerador dèrmic, afavorint la síntesis de colàgen i elastina. Potenciat amb Hidrolizando de Colàgeno i con Silicio Orgànico.

Ecodoppler de troncs supra-aòrtics (TSA) “Prevenció ictus”

 

Ecodoppler de troncs supra-aòrtics (TSA) “Prevenció ictus”

ecodoppler-troncos-supraaorticos 2

L’Ecodoppler, és una tècnica d’imatge utilitzada a partir d’ultrasons que ens permeten l’estudi de les artèries que irriguen al cervell de manera ràpida i fiable, a més, de donar-nos informació fisiològica que ens detecta i ens analitza les característiques del flux sanguini en els vasos i en els teixits, sobretot pel què fa la velocitat del flux i indirectament al volum circulant.

LEcodoppler de troncs supra-aòrtics (TSA) ens permet fer l’estudi de les artèries que irriguen al cervell (caròtides i vertebrals). I és molt útil per la prevenció de l’ictus, ja que ens permet descartar lesions ateromatoses o plaques d’ateroma i així, fer-ne una valoració hemodinàmica i estudiar aquest flux sanguini que va cap al cervell. És la tècnica més precisa per al diagnòstic de patologies vasculars.

En quan a la patologia arterial, aquest mètode ens permet estudiar el sistema arterial de les extremitats superiors, extremitats inferiors i troncs supra-aòrtics, i ens ofereix dos tipus d’informació; per un costat les corbes de Doppler i per l’altre, els gradients tensionals.

És important saber, que ens les revisions mèdiques preventives, l’estudi vascular es complementen amb un Ecodoppler pel què fa les artèries poplíties de les cames, per analitzar estenosis i possibles.

Per més informació feu click aqui

 

Font: CMRN i Avantmèdic.